Dr. Öğr. Üyesi Müge Ekerim Akbulut\'un İlk Yazarlarından Olduğu \

Dr. Öğr. Üyesi Müge Ekerim Akbulut'un İlk Yazarlarından Olduğu "Children's Social Undrestanding Scale-Short Form: Adaptati on to Turkish Sample" Başlıklı Makale Yayınlandı

Psikoloji Araştırmaları Laboratuvarı üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Müge Ekerim Akbulut'un ilk yazarlarından olduğu "Children's Social Undrestanding Scale-Short Form: Adaptati on to Turkish Sample" başlıklı makale, Early Educaiton and Development'da yayınlandı.

26 Ocak 2022
Duygu ve Düşüncelerimi Tanıyor muyum?

Sevgili anneler, çozukların duygu ve düşüncelerini incelediğimiz çevrimiçi ortamda gerçekleşecek olan çalışmamıza sizi ve çocuğunuzu davet ediyoruz.

Dr. Öğr. Üyesi Esra Hatice OĞUZ TAŞBAŞ\'ın İlk Yazarı Olduğu Çalışma Yayınlandı

Dr. Öğr. Üyesi Esra Hatice OĞUZ TAŞBAŞ'ın İlk Yazarı Olduğu Çalışma Yayınlandı

Psikoloji Araştırmaları Laboratuvarı üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Esra Hatice OĞUZ TAŞBAŞ'ın ilk yazarı olduğu "Ambivalent Sexism in Proverbs: A Cross Cultural Study" başlıklı çalışması "II. International Woman Symposium Time, Space and Woman Book of Abstracts" de yayınlandı!

Anadiliniz Türkçe ise ve Arapça Dil Eğitimi Aldıysanız Çalışmamıza Davetlisiniz

Dil ve zihin ilişkisi incelediğimiz bu araştırma, link üzerinden tamamlanacak iki aşamadan oluşmaktadır.

26 Ocak 2022
Dr. Öğr. Üyesi Büşra AKTAŞ ve Arş. Gör. Furkan TOSYALI Danışmanlığında Gerçekleştirilen Çalışmamıza Davetlisiniz

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Büşra AKTAŞ ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Arş. Gör. Furkan TOSYALI danışmanlığında gerçekleştirilen "Duygularım sosyal Tutumlar Üzerindeki Rolü"nü incelediğimiz çalışmamıza davetlisiniz!

Dr. Öğr. Üyesi Esra Hatice OĞUZ TAŞBAŞ ve Esra YALÇIN\'ın Konuşmaları \

Dr. Öğr. Üyesi Esra Hatice OĞUZ TAŞBAŞ ve Esra YALÇIN'ın Konuşmaları "EASP Meeting: 20 Years of Dehumanisation Research"e Kabul Edildi

Lab üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Esra Hatice OĞUZ TAŞBAŞ ve Esra YALÇIN'ın "Dehumanizing in Minimal Group Context: Group Size Matters" başlıklı konuşmaları "EASP Meeting: 20 Years of Dehumanisation Research"e kabul edildi.