COVID-19 Gölgesinde Yakın İlişkilerin Sosyo-Ekonomik Arka Planı

Doç. Dr. Mehmet Harma, 2004 yılında Mersin Üniversitesinde Psikoloji lisans eğitimini tamamladıktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesinde Sosyal Psikoloji yüksek lisans ve doktora öğrenimi görmüştür. Ardından Cornell Üniversitesinde akademik çalışmalarını yürütmek amacıyla İnsan Gelişimi bölümünde bir yıl araştırmacı olarak çalışmış, Koç Üniversitesinde ise iki yıl araştırmacı olarak çalışmalarını gerçekleştirmiştir. Doç. Dr. Mehmet Harma sosyal psikoloji alanındaki çalışmalarına 2016 yılından beri Kadir Has Üniversitesinde devam etmektedir. Bünyesinde pek çok lisansüstü ve lisans öğrencisinin yer aldığı, 2016 yılında kurulan Communication and Relationship Research Laboratory (CORELAB) bünyesinde bağlanma, romantik ilişkiler ve iletişim konularını çoklu istatistiksel yöntemler kullanarak incelemekte ve TÜBİTAK destekli projeler yürütmektedir.

Katılım Kodu: jfafzr9

Detaylar